Verbouwen?

Wij helpen van de schetsfase tot de oplevering!

Verbouwing, wij helpen je verder!

Staan voor je woord en doen wat je belooft: dat zijn wij. Persoonlijk, betrouwbaar en transparant ten aanzien van alles dat de bouw aangaat. Bij ons geen verrassingen achteraf!

''Wij zijn klein genoeg voor particuliere projecten en groot genoeg om voor bekende merken te werken. Zij runnen hun business, wij zorgen voor de verbouwing. Ook ’s avonds en in het weekend, want nogmaals: het werk is nooit af.''

Wij zijn perfectionisten: Bouwwerk is nooit klaar.

Dat drijft ons sinds jaar en dag om elke keer dat stapje extra te zetten voor tevreden klanten. Wij komen jouw verwachtingen niet waarmaken: wij komen ze overtreffen!

Meer informatie over onze projecten? Neem contact met ons op!

Een huis is meer dan alleen een dak boven je hoofzd.

Een huis is zoveel meer dan alleen een dak boven je hoofd. Het is voor heel veel mensen een veilige plek om thuis te komen. Een plek waarbij je je op je gemak voelt en een plek waar je tot rust komt. Een plek waar je het echt persoonlijk kan maken. Juist door goed naar wensen te luisteren hebben wij veel particuliere eenmooi thuis gegeven. Het succes zit hem in het goed luisteren en de letterlijke uitvoer van A tot Z direct door te vertalen naar een offerte en een plan van aanpak. Een offerte die ten opzichte van de factuur niet anders is. Want helaas komt het te vaak voor dat mensen worden verrast door meerkosten en andere vage posten. Bij ons is daar geen sprake van. Mocht er iets zijn dan geven we dat tijdig aan en leggen we de beslissing altijd bij de klant. Vaak hebben mensenhet dan over transparant: wij noemen dat gewoon recht door zee.