Horeca, de branche

waarin alles draait om

de beleving

Horeca, een van onze vakgebieden

Wat doen wij binnen de horeca branche? Je kunt ons beter vragen wat wij niet doen binnen de horeca. Wij zijn altijd op zoek naar mooie projecten met een goed verhaal. We gaan geen project uit de weg. Te klein bestaat niet. Wij verzorgen de bouwbegeleiding voor grote restaurants, maar ook voor de kleine lunchroom. 

Wij vinden het erg belangrijk om te luisteren naar de wensen van de klant. 8Bouwmanagement geeft eerlijk aan welke wensen wel te realiseren zijn en welke wensen een lastiger verhaal worden. Uiteraard gaan we voor elke wens op zoek naar een passende oplossing. Het gevoel van de restauranteigenaar moet namelijk wel terug komen in het restaurant, aangezien hij/zij het beste weet welke beleving hij/zij toe wilt voegen aan dit restaurant. Eerlijk is eerlijk, horeca bliijft draaien om de beleving!

Als iets belangrijk is in de horeca dan is het dat een klant zich op zijn gemak voelt. De uitstraling van de zaak moet kloppen met het concept. Het zorgen voor een goede balans! Niet voor niets doen wij veel klussen in de horeca. Gewoon omdat we snappen wat de bedoeling is en aan een half woord genoeg hebben. Daarbij merken we dat juist in de horeca alles valt of staat met een kritische planning. En laten wij nou met onze Rotterdamse mentaliteit waarbij afspraak is afspraak is daar goed op aansluiten. Anders gezegd: geen woorden, maar daden!

Trots op de Rottertram

Wij mochten ons actief bemoeien met de ontwikkeling van de RotterTram. Deze historische tram gaat weer rijden en wordt helemaal verbouwd tot restaurant. Suzanne Knecht wist dit te realiseren met behulp van vele investeerders. Waarom zij dit deed? In Rotterdam is de tram al jaren niet meer uit het straatbeeld te slaan. Men ziet vanuit de tram de stad aan zich voorbij gaan. Dit kan nu gecombineerd worden met een heerlijk hapje eten met een leuk gezelschap. 

Van instructietram naar een rijdend restaurant!

Tram 1629 was voorheen een instructietram en wordt nu omgebouwd naar een fantatisch restaurant. Een van de uitdagingen was omm de stroom van de bovenleiding van de tram om te zetten naar bruikbare stroom, zodat de keukenapparatuur zijn werk kan gaan doen. Het gehele bestaande interieur is daarnaast verwijderd, waarna het op maat gemaakte interieur geplaatst kon worden. De gehele keuken moest ook op maat gemaakt worden, aangezien dit natuurlijk geen doorgaanse maatvoeringen zijn.