de Mall of the Netherlands

ERIK DE WINTER NIEUWE FREELANCE TENANT CONSTRUCTION MANAGER VOOR DE MALL OF THE NETHERLANDS.

Leidsenhage wordt de Mall of the Netherlands vanaf 2020. De Mall of the Netherlands moet het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland worden vanaf dat moment. Het wordt een waar shopwalhalla met 230 winkels, waarvan iedereen kan genieten. Naast deze winkels vind je er nog veel meer. Hierbij kun je denken aan een bioscoop en een uitgebreide versmarkt. In de Mall of the Netherlands gaat men zelfs zo ver dat er op je boodschappen gepast wordt, wanneer jij nog even verder wil shoppen. Dit alles natuurlijk wel in een gekoelde ruimte. 

De Mall of the Netherlands krijgt 117.000 m² winkelplezier en wordt in een hypermodern jasje gestoken. Erik de Winter is aangenomen als freelance tenant construction manager voor de Mall of the Netherlands. In deze rol zal Erik de retailers gaan helpen bij het maken van lastige keuzes op het gebied van bouwtechnische zaken, maar ook helpen bij het inrichten van hun ruimte en winkels. Vanuit de expertise die Erik de Winter opgedaan heeft tijdens het werken voor grote merken, zoals onder andere Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Asics en Foot Locker, kan hij de winkels goed adviseren. 

Erik zegt over zijn aanstelling: ‘Ik hoop de winkels, die zich hopen te vestigen in de Mall of the Netherlands, te kunnen adviseren en te helpen. Dit zal ik op dezelfde manier doen als bij de klanten van 8Bouwmanagement, mijn bedrijf. De afgelopen jaren heeft deze werkwijze namelijk geleid tot vele tevreden klanten en goed geholpen winkeleigenaren.’